Suunnittelija Jukka Rintala

Muotisuunnittelija Jukka Rintala on yksi Suomen kuuluisimpia suunnittelijoita. Hänen ylelliset ja upeat iltapuvut ovat tunnettuja mm. presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotossa. Voit nähdä hänen herkän ja samalla voimakkaan käden kosketusta muodissa, sisustuksessa ja maalauksissa. Jukka Rintalalla on kyky poimia persoonalliset ja henkilökohtaiset piirteet ja luoda näistä tasapainoisia vaatekokoelmia.

Jukka Rintala on saanut Pro Finlandia -mitalin Suomen presidentiltä (2006), Kultaisen vaatepuun, Suomalaisen tekstiiliteollisuuden palkinnon (2012), Elle Style -muotipalkinto (2012), Savonlinna -mitalista (2008) kuuluisan kesän oopperakaupungin edistäminen. Hän on Jäsenenä Suomen Suunnittelijoiden Ornamon liitossa, Vesiväriyhdistys ry:ssä ja Ranskan La Société Nationale des Beaux-Arts.

Harmony comes to predominate between the garment and the wearer.

Matti Vaskelainen tärkeä työpari

Matti Vaskelainen on olennainen osa Jukka Rintalan työssä. Hän on visuaalinen ja tyyli-asiantuntija, joka hallitsee Jukan näyttelyiden ja muotinäytösten suunnittelua Suomessa ja ulkomailla.

Matilla on kyky luoda tyyliä ja kauneutta huoneisiin ja tiloihin, mistä joskus voi löytää ripauksen myös  huumoria. Hänellä on myös suuri kyky rakentaa selkeitä ja esteettisiä kokonaisuuksia, mitkä antaa katsojalle iloa ja uusia ideoita.

Valikko